Un viaducte unirà Coll Favà amb el CAR


Temes relacionats

La residència i el centre tècnico-científic de l'EsportParc Internacional, una realitat el 2013 (28/set/10)

Constituït el consorci que dirigirà la recerca de l'EsportParc Internacional (25/set/10)

La Generalitat destina 15 milions d'euros al parc tecnològic de l'EsportParc Internacional de Catalunya (23/jun/10)

El calendari de l'EsportParc Internacional de Catalunya es mantindrà tot i la retallada en obres públiques (24/mai/10)

El ple aplaudeix el projecte de l'EsportParc Internacional de Catalunya (16/feb/10)


  • Comparteix:

Maqueta de l'EsportParc Internacional de Catalunya que estarà connectat amb Coll Favà a través d'un viaducte

Maqueta de l'EsportParc Internacional de Catalunya que estarà connectat amb Coll Favà a través d'un viaducte

El barri de Coll Favà, el Centre d'Alt Rendiment (CAR) i el futur EsportParc Internacional de Catalunya estaran connectats per un viaducte. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns per unanimitat la construcció d'una rotonda amb viaducte que servirà de connexió de la ciutat amb la futura infraestructura esportiva i tecnològica. Està previst que la nova vialitat sigui una realitat amb la posada en marxa de l'Esport Parc Internacional, gràcies a un pressupost de quatre milions d'euros.

El viaducte tindrà poc més de 100 metres de llargada, dos carrils per cada sentit de circulació i un carril bici. La nova construcció s'aixecarà des de la rotonda de Francesc Macià, a Coll Favà, fins al carrer de l'Alcalde Barnils, a l'altra banda de les vies de Renfe. Serà en aquest punt on el vial, que passa entre l'escola Viaró i el CAR, s'ampliarà fins a 20 metres, convertint-se en una gran avinguda.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que la posada en funcionament de l'EsportParc Internacional fa necessària aquesta infraestructura.

Mercè Conesa

El Pla General Metropolità ja preveia aquesta connexió. Amb la posada en marxa de l'EsportParc Internacional encara hi ha més motiu per fer la infraestructura.



Tot i que la nova vialitat no compta amb un calendari d'execució, el PSC ha demanat que s'aprofitin els tràmits municipals de planejament per millorar la mobilitat a la zona. Ho explica el portaveu socialista, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Aprofitar la construcció del pont per millorar l'accés a l'estació de Renfe. Millorar la mobilitat a l'avinguda Francesc Macià.





L'Ajuntament ha demanat la subvenció del 100% de l'obra a la Generalitat per construir aquesta infraestructura de connexió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.