Sant Cugat insta FGC a reduir la contaminació acústica del pas dels combois pel centre


  • Comparteix:

Els veïns reclamen mesures per reduir l'impacte acústic dels trens

Els veïns reclamen mesures per reduir l'impacte acústic dels trens

El ple aprova una declaració institucional que reclama a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) la instal·lació de pantalles acústiques per reduir l'impacte sonor pel pas de trens al centre urbà. La iniciativa neix d'una moció presentada pel PSC, ICV-EUiA i ERC a petició de l'Associació de Veïns del Barri de l'Estació. La declaració demana a l'ens del transport un estudi de l'impacte acústic i un pla d'execució per la instal·lació de sistemes que redueixin el soroll.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha estat l'encarregat de llegir la moció, que ha esdevingut declaració institucional. Escoltem els acords que assumeix la declaració.

Salvador Gausa

Instem a FGC a fer un estudi d'impacte, un pla de mesures tènciques i un calendari d'execució per reduir la contaminació acústica.





Els veïns de les zones properes a les vies de FGC fa anys que reclamen solucions que disminueixin el soroll que ocasionen el pas de combois.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.