La CUP, contrària a la gestió privada de la futura sala de concerts

Imatge de la sala de concerts de Can Solà

Política

Publicat el 18/nov/10 per Irene Campmany

La CUP critica el model que proposa el consistori per a la futura sala de concerts de la ciutat, basat en la gestió privada, i afirma que la futura gestora 'no té cap sinergia amb l'ecosistema de les entitats i grups locals santcugatencs'. Com a alternativa, la formació aposta per la gestió pública del projecte i destaca que es doni rellevància a la cultura i a les bandes musicals de la ciutat.

L'empresa Nublo Live assumeix uns 1,5 milions d'euros aproximadament per a la gestió de l'equipament, que té previst organitzar concerts cada cap de setmana en horari nocturn i activitats per a joves d'entre 14 i 18 anys al llarg de la tarda. La sala tindrà una capacitat per a 600 persones en l'horari de club i de 900 durant els concerts.

El membre de la CUP Xavier Grau explica quin model de sala de concerts seria l'ideal per a Sant Cugat. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Grau

La sala de concerts, com a equipament municipal que és, ha de tenir una programació que fomenti la cultura local

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La sala de concerts s'ubicarà en una nau de Can Solà i estarà gestionada per l'empresa Nublo Live, que té la intenció de crear un espai alternatiu a les sales de Barcelona, Terrassa i Sabadell.