Adjudicades les obres per millorar el ferm d'un tram de la C-1413a


  • Comparteix:

Tram de la carretera que es millorarà

Tram de la carretera que es millorarà

El departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) ha adjudicat les obres de millora de la C-1413a, entre els termes de Sant Cugat i Sant Quirze. Els treballs, amb un pressupost de 850.000 euros, començaran durant el segon trimestre de l'any vinent.

Les obres corresponen principalment al reforçament del ferm de la C-1413a al seu pas per Rubí i, en un petit tram inicial, pel terme municipal de Sant Cugat i en un petit tram final de Sant Quirze del Vallès.

L'àmbit de l'actuació s'inicia a la rotonda de l'enllaç amb l'AP-7/B-30, a la rotonda de Mira-sol, situada al sud de la zona industrial de Rubí i finalitza després de l'enllaç amb l'autopista C-16 a l'inici del terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

Les obres comprenen un tram de sis quilòmetres de longitud i inclouran com a principal millora l'estesa d'una nova capa d'asfalt per facilitar la seguretat i la comoditat en la conducció, així com garantir un bon estat de conservació del ferm de la calçada.

Aquesta actuació es complementarà amb la millora dels elements de drenatge de la carretera, amb la neteja de les cunetes existents, la senyalització vertical i horitzontal, i les barreres de seguretat. Els treballs tenen una durada prevista de quatre mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.