Encreuament de retrets entre CiU-Actuem i la presidenta de l'EMD per l'església protestant


Temes relacionats

L'església protestant nega haver funcionat de forma il·legal (26/nov/10)

Una església a Valldoreix, en situació irregular des de fa 10 anys (25/nov/10)


  • Comparteix:

CiU-Actuem acusa la presidenta de l'EMD de Valldoreix d'assetjar políticament l'església protestant. La portaveu del grup, Àngels Solé, afirma que Montserrat Turu va filtrar al diari 'El Punt' informacions sobre la presumpta situació irregular del centre de culte per 'oportunisme polític'. De la seva banda, Turu ha titllat aquestes acusacions de 'difamacions' i ha avançat que la regularització de l'església ja s'està tramitant.

En l'última junta de veïns de l'EMD de Valldoreix, Solé ha donat suport als responsables de l'església protestant i ha reiterat que el problema del centre de culte no és tècnic ni jurídic, sinó polític. Segons la portaveu de CiU-Actuem, la publicació al diari 'El Punt' de la informació sobre la situació irregular de l'església per manca de llicències respon a una operació d'assetjament del govern de Montserrat Turu.

Àngels Solé

El problema és d'assetjament polític. Han filtrat a 'El Punt' informacions per oportunisme polític.



La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu ha negat aquestes afirmacions i ha lamentat la manera de fer política de CiU-Actuem.

Montserrat Turu

El grup de CiU té tendència a la difamació. Vaig voler treure importància perquè tinc molta feina i sinó hauríem d'acabar als jutjats.



Turu ha desvinculat l'aparició del defecte administratiu amb possibles intencions polítiques, ja que l'expedient per a la llicència d'activitats va aparèixer durant els tràmits per dur a terme les obres d'accés a la nova escola bressol del territori. L'EMD ha sol·licitat a l'església protestat la documentació necessària per poder aprovar la llicència d'activitats i regularitzar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.