Turu manté que l'església protestant encara està en situació irregular


Temes relacionats

Encreuament de retrets entre CiU-Actuem i la presidenta de l'EMD per l'església protestant (28/nov/10)

L'església protestant nega haver funcionat de forma il·legal (26/nov/10)


  • Comparteix:

Montserrat Turu, al plató de Cugat tv

Montserrat Turu, al plató de Cugat tv

La presidenta de l'EMD sosté que l'església protestant de Valldoreix encara està en situació irregular, tot i el desmentiment dels responsables del temple. Montserrat Turu assegura que l'espai valldoreixenc no compleix els requisits que marca la nova llei de centres de culte per donar cinc anys de marge a les esglésies que necessitin posar al dia les seves instal·lacions. Mira l'entrevista a Cugat tv

Des del 2010, una nova legislació regula les condicions de seguretat que han de complir els centres de culte. En el cas dels temples construïts abans de l'aprovació de la llei, els propietaris tenen cinc anys de termini per posar la instal·lació al dia i fer-ho conèixer a la Generalitat. Uns requisits que, segons els responsables de l'església, el centre de Valldoreix ja compleix.

En canvi, la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha advertit en una entrevista a Cugat tv que el centre encara està en situació irregular.

Montserrat Turu

No s'ho han mirat bé. Són una església relativament nova que tenia una llicència provisional. Estan en situació irregular.



Turu nega que el seu govern filtrés als mitjans de comunicació cap informació sobre l'església protestant. La presidenta afirma que van descobrir l'estat de l'expedient, iniciat quan a l'EMD governava CiU, quan revisaven la documentació de les obres d'accés a l'escola Ferran i Clua, a tocar del temple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.