Colldeforns (PSC): 'No és moment per a un grup parlamentari propi'


  • Comparteix:

La diputada santcugatenca al Congrés, Montserrat Colldeforns

La diputada santcugatenca al Congrés, Montserrat Colldeforns

La diputada santcugatenca del PSC al Congrés dels Diputats, Montserrat Colldeforns, creu que ara no és el moment de tenir un grup parlamentari propi de la formació a Madrid. Segons la santcugatenca, aquest supòsit focalitzaria l'interès en aquest tema i no en lluitar contra la crisi, que és 'el més important per a la política espanyola' en aquests moments. Colldeforns, però, ha destacat la necessitat de fer una reflexió interna dins del PSC 'per posar sobre la taula' els reptes polítics que es plantegen tant a Catalunya com a l'Estat espanyol.

La diputada al Congrés, Montserrat Colldeforns, considera que el PSC ha de reflexionar i tornar a posicionar-se políticament per 'oferir un camí a curt termini' als seus votants. La santcugatenca creu que el partit ha de 'posar sobre la taula' els conflictes que es plantegen a Catalunya i a l'Estat espanyol, però considera que el PSC no ha de tenir un grup parlamentari propi a Madrid. 'El PSC està sota el paraigües del PSOE, igual que a Europa hi ha un grup parlamentari que aglutina tots els socialistes', segons Colldeforns.

Montserrat Colldeforns

Em sento còmoda defensant els mateixos valors que el PSOE. El PP hauria de ser el grup majoritari de la cambra? Jo no li donaria tants triomfs.





La diputada santcugatenca ha estès la mà a totes aquelles persones que 'se senten catalanistes i d'esquerres i que lluitin per una aspiració federalista dins del partit', característiques que ha atribuït al PSC, lluny de l'independentisme, que 'no té cabuda dins de l'ànima socialista'.

Colldeforns ha recordat que la derrota del PSC a les eleccions al Parlament del 28 de novembre es deu a una suma de causes i que el partit viu ara un moment de conflictivitat interna, que haurà de solucionar en el seu congrés. No obstant això, la data de les eleccions municipals del 22 de maig suposa un problema a l'hora de decidir quan convocar la reunió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.