Xavier Trias (CiU): 'Desitjo que Recoder formi part del nou govern'


  • Comparteix:

Xavier Trias és el candidat a l'alcaldia de Barcelona de CiU

Xavier Trias és el candidat a l'alcaldia de Barcelona de CiU

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, 'espera i desitja' que Lluís Recoder formi part del nou goven de la Generalitat. En una visita a Sant Cugat, Trias ha assegurat que l'alcalde santcugatenc és una de les 'apostes més potents' de la federació i considera que és una de les persones capaces de tirar endavant el país. De cara als comicis municipals del maig de l'any vinent, Trias ha subratllat que en cap cas es patirà 'l'efecte Recoder' i que la federació aconseguirà, fins i tot, millors resultats que en anys anteriors.

Trias ha assegurat que, tot i que l'última paraula la tindrà Artur Mas, seria una 'tonteria' que Recoder no entrés al govern de la Generalitat després de l'aposta que ha fet la federació. Trias s'ha mostrat partidari que l'alcalde entri a l'executiu.

Xavier Trias

Recoder és una aposta molt potent de la federació. M'agradaria que formés part del nou govern.



Preguntat per les eleccions municipals del maig de l'any vinent, Trias creu que s'aconseguiran, fins i tot, millors resultats que en comicis anteriors.

Xavier Trias

Crec sincerament que s'aconseguiran uns grans resultats en els pròxims comicis municipals. Fins i tot, millors que en anys anteriors.





Trias ha fet aquestes declaracions durant la visita de l'equip de govern aquest divendres a l'exposició 'Què tens al cap?', de la Fundació Ictus, de la qual Trias és el president.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.