Recoder deixa deures per al nou alcalde


  • Comparteix:

El districte de Mira-sol s'està acabant d'urbanitzar

El districte de Mira-sol s'està acabant d'urbanitzar

Finalitzar la urbanització dels districtes, equipar la ciutat per donar servei al creixement de població infantil i reforçar el teixit associatiu són els principals deures de futur de la ciutat que haurà d'assumir el proper govern municipal, segons l'alcalde, Lluís Recoder. El també diputat electe al Parlament veu Sant Cugat com una ciutat que 'apunta a l'infinit' com a referent en qualitat de vida, educació, cohesió social, polítiques d'habitatge i promoció econòmica.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat al programa 'Línia directa amb... l'alcalde' els principals projectes urbanístics que s'estan portant a terme als districtes de les Planes, la Floresta i Mira-sol.

Lluís Recoder

Les Planes ja tenen un impuls brutal, ara comencem el penúltim sector de Mira-sol, a la Floresta també estem treballant a la Muntanyesa i La Serreta.



Recoder també ha destacat la dificultat d'aconseguir recursos en els propers anys per dotar la ciutat d'equipaments. Tot i això, reconeix que serà imprescindible cobrir les necessitats de tots els infants que d'aquí a 10 anys seran adolescents.

Lluís Recoder

Treballem amb perspectiva de futur per veure la ciutat que oferim a la multitud d'infants que d'aquí 10 anys seran adolescents.




En cap cas, Lluís Recoder serà el proper alcalde després de les eleccions municipals del maig de l'any vinent, ja que ha anunciat que no es tornarà a presentar com a candidat a l'alcaldia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.