El candidat a l'alcaldia del PSC es coneixerà a finals de gener


Temes relacionats

Salvador Gausa no repetirà com a candidat del PSC a l'alcaldia (17/set/10)


  • Comparteix:

Villaseñor en una imatge d'arxiu

Villaseñor en una imatge d'arxiu

El PSC de Sant Cugat triarà el seu candidat a l'alcaldia a finals de gener, després d'un procés d'elecció que engegarà abans d'acabar l'any. El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat a Cugat.cat que no té constància de la presentació de cap candidatura diferent a la qual ell té previst encapçalar. Tot i que Villaseñor ha indicat que valora el debat dins el partit, ha apuntat que la unitat en un projecte és important en la situació complicada que travessa actualment el PSC.

En els darrers mesos, el PSC local havia insistit que no engegaria el procés per elegir candidat a l'alcaldia de Sant Cugat fins després de les eleccions al Parlament.

El primer secretari del PSC local, Ferran Villaseñor, ha admès ara que van amb cert retard i ha indicat que el procés ha de començar el més aviat possible per tenir candidat a finals de gener.

Ferran Villaseñor

Comencem a anar tard. Finals de gener és el límit acceptable per presentar el candidat.




Segons Villaseñor, en cas de presentar-se alguna altra candidatura, s'engegarà un procés democràtic. Amb tot, actualment no li consta que cap altre grup vulgui presentar un cap de llista alternatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.