Romeva qüestiona al Parlament Europeu la publicitat de la Fundació Qatar a la samarreta del Barça


Temes relacionats

Félez i Guixà aproven la publicitat de Qatar Foundation a la samarreta del Barça (10/des/10)


  • Comparteix:

La Fundació Qatar i Unicef podrien compartir samarreta

La Fundació Qatar i Unicef podrien compartir samarreta

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva qüestiona la publicitat de la Fundació Qatar a la samarreta del Barça a través d'una pregunta al Parlament Europeu. En declaracions a Cugat.cat, Romeva ha indicat que els valors que el Barça defensa amb Unicef són 'difícilment compaginables' amb la publicitat d'un país com Qatar que incompleix els drets humans. L'eurodiputat creu convenient l'obertura d'un debat al voltant dels valors que el món de l'esport ha de promoure i considera que s'han de marcar els límits que no es poden superar.

Romeva ha explicat que amb el seu pronunciament posa l'accent en la idoneïtat o no de la Fundació Qatar com a patrocinador del Barça i no entra a valorar l'aspecte de la legalitat. L'eurodiputat ha advertit de l'entrada de la societat en un 'terreny perillós' quan els valors perden importància i es prioritza la qüestió econòmica.

Raül Romeva

Tot no s'hi val. Si a través de l'esport volem promoure uns valors és greu que els venguem per diners.



Romeva ha censurat les paraules del president de la FIFA, Joseph Blatter, que va instar les persones homosexuals que assisteixin al Mundial de Qatar del 2022 a abstenir-se de mantenir relacions sexuals recordant que en aquest país l'homosexualitat està penada per llei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.