El PSC i ICV-EUiA critiquen l'equip de govern per no consensuar el Pla d'Equipaments


  • Comparteix:

Joan Calderon (ICV-EUiA) i Ferran Villaseñor (PSC)

Joan Calderon (ICV-EUiA) i Ferran Villaseñor (PSC)

El PSC i ICV-EUiA critiquen que l'equip de govern no hagi fet un 'esforç' per arribar a un consens sobre el Pla d'Equipaments i hagi desestimat la major part de les propostes que van presentar-los ara fa gairebé un any. L'aprovació definitiva del projecte es durà a terme en el ple municipal d'aquest dilluns, malgrat que socialistes i ecosocialistes se senten 'enganyats' per la resposta que han rebut de CiU.

Segons el PSC i ICV-EUiA, el Pla d'Equipaments que aprovarà de manera definitiva l'equip de govern aquest dilluns en el ple municipal està encara a mig fer, perquè no compta amb la quantificació econòmica de les obres que no s'estan executant enguany. Els dos grups municipals critiquen que no s'hagin tingut en compte les propostes que van presentar ara fa gairebé un any i es tiri endavant el projecte sense intentar arribar a un consens. Joan Calderon és el portaveu dels ecosocialistes de Sant Cugat.

Joan Calderon

Per nosaltres és una gran decepció, perquè es podria haver aconseguit un consens.


El portaveu dels socialistes i primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, considera que el pla hauria de preveure equipaments educatius i esportius, la revisió dels equipaments de la policia local, l'accés públic a Internet i la creació d'un institut de promoció econòmica públic. Per Villaseñor, el fet que l'equip de govern no hagi tingut en compte les al·legacions de les dues formacions d'esquerres és 'decebedor' i una falta de respecte de CiU.

Ferran Villaseñor

Considerem que hi ha una manca d'ambició de l'equip de govern en portar a terme acords de ciutat.






Socialistes i ecosocialistes consideren que 'no calia un any per arribar a aquestes conclusions'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.