Bernat Picornell, nou secretari de coordinació interna i premsa de les JERC del Vallès Occidental


  • Comparteix:

El congrés s'ha celebrat aquest dissabte a Cerdanyola

El congrés s'ha celebrat aquest dissabte a Cerdanyola

El santcugatenc Bernat Picornell és el nou secretari de coordinació interna i premsa de la junta permanent de les JERC del Vallès Occidental. Així s'ha aprovat en el congrés comarcal celebrat aquest dissabte a Cerdanyola, on també s'ha elegit el terrassenc Eduard González com a nou portaveu. La branca juvenil republicana es marca la consolidació del creixement registrat en els darrers dos anys com objectiu prioritari.

El congrés, que ha renovat l'estructura comarcal, ha servit per reflexionar al voltant de la trajectòria de la formació i establir les bases de cara al futur.

El també portaveu de la secció local de les JERC, Bernat Picornell, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu de la nova junta.

Bernat Picornell

Hem crescut en militància en els darrers anys. Ara s'acosten temps difícils i serà necessari assegurar la consolidació a la comarca.



La nova junta està formada per la secretària d'organització, Katia Samper; el secretari de finances, Nico Valle; la secretària de web i comunicació 2.0, Mireia Bercial, i el secretari d'activisme, Marc Romera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.