El Pla del Vinyet tindrà una cinquantena d'habitatges de Promusa


  • Comparteix:

La tipologia d'habitatge és de planta baixa més quatre

La tipologia d'habitatge és de planta baixa més quatre

Sant Cugat tindrà una cinquantena d'habitatges de Promusa nous en règim de venda a la zona del Pla del Vinyet. Així es deriva de la proposta de modificació urbanística que s'ha aprovat aquest dilluns al ple municipal per unanimitat i que contempla la construcció d'un màxim de 130 habitatges a unes parcel·les de 21.000 metres quadrats ubicades al costat de l'escola Europa. L'operació urbanística contempla, a més, la reserva d'una part de sòl públic per a un possible acord amb els propietaris de Torre Negra.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que l'acord al qual estan oberts a arribar amb els propietaris de Torre Negra manté la proporció de canviar 30 metres de sòl del sector natural per un metre de sostre d'aquesta zona de la ciutat.

Mercè Conesa

D'aquí, n'hem de treure possibilitat d'acords amb propietaris de Torre Negra que vulguin vendre el seu sòl a l'Ajuntament i nosaltres comprar-ho.



Les obres de construcció dels habitatges de Promusa ja han estat adjudicades a un despatx d'arquitectes santcugatenc que ha presentat un projecte d'edificació 'integrat amb l'entorn i sostenible', segons Conesa. L'edifici serà de planta baixa més quatre pisos, seguint la tipologia de l'entorn, amb locals comercials a les plantes a peu de carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.