CiU presenta Sant Cugat com el seu prototipus de ciutat


  • Comparteix:

CiU posa Sant Cugat com a exemple de gestió municipal per a la resta de Catalunya. En el Consell Nacional de CiU celebrat aquest diumenge a Sant Cugat, la federació ha reclamat la mobilització de l'electorat per evitar una concentració de poder en el PSC.

L'alcaldable de CiU, Lluís Recoder, ha assegurat que Sant Cugat és el model per a la resta de l'àrea metropolitana. Recoder ha destacat que Sant Cugat és la ciutat amb més habitatge públic per resident i que protegeix Collserola, a diferència de Barcelona i altres localitats governades pel PSC.

Lluís Recoder

Puc assegurar que Sant Cugat és un model singular perquè hi ha treballat un equip de govern amb el conjunt de la ciutat.


El president honorífic de la federació, Jordi Pujol, ha reclamat la mobilització de l'electorat nacionalista per evitar una concentració de poder en mans del PSC. Segons Pujol, CiU és garantia, a diferència dels socialistes, de governs de progrés i no sectaris.

Jordi Pujol

Hem d'evitar una gran concentració de poder que s'usi de forma sectària.


El secretari adjunt de la federació, Josep Antoni Duran i Lleida, ha subratllat que els pactes post-electorals als municipis dependran de les seccions locals i no de la direcció nacional del partit.

Al seu torn, el president de CiU, Artur Mas, ha remarcat que el principal adversari de la federació a les eleccions és l'abstenció. Tot i això, el dirigent nacionalista ha atacat el PSC i ha subratllat la incapacitat dels socialistes per defensar el país.

Artur Mas

A diferència d'altres partits, la nostra prioritat és Catalunya i els catalans.


Prop de 600 alcaldables de CiU han assistit al Congrés Nacional, que ha tingut lloc al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.