El PSC insta l'equip de govern a iniciar ja les obres del l'IES Sant Cugat


  • Comparteix:

Neus Sotomayor i Jordi Menéndez davant el CEIP Pla Ferreras.

Neus Sotomayor i Jordi Menéndez davant el CEIP Pla Ferreras.

El Partit dels Socialistes insta l'equip de govern a què comenci de manera immediata les obres de condicionament de l'escola Pla i Ferreras perquè pugui acollir, sense més endarreriments, el quart institut. El PSC, a més, vol que es comenci a treballar en l'arranjament de l'antic parvulari perquè pugui acollir el que serà la futura sisena escola bressol de la ciutat.

El socialistes creuen que les obres del quart institut fa massa temps que estan pendents i troben inadmissible que els alumnes hagin hagut de començar les classes, de manera provisional, a l'antic parvulari de l'escola Pla i Ferreras. El PSC creu, a més, que l'equip de govern s'ha adormit ja que el trasllat de l'escola al nou edifici del Pi d'en Xandri es va fer per Setmana Santa i 5 mesos després, no s'ha mogut ni un moble per acollir els estudiants de l'IES Sant Cugat.

La regidora socialista, Neus Sotomayor, ha fet una petició molt clara a l'equip de govern:

Neus Sotomayor

Vull instar l'Ajuntament la fer ja les obres del 4art institut i si no, el proper curs estarem encara igual.


Les peticions socialistes van més enllà i demanen també l'acondicionament del parvulari per acollir la futura sisena escola bressol i la necessitat d'arrenjar els entorns dels instituts.

El portaveu socialista Jordi Menéndez ha aprofitat per donar a conèixer la proposta en matèria d'educació de la candidatura de Pasqual Maragall a les eleccions al Parlament. Entre d'altres mesures, es proposa un impuls convençut a l'escola pública i que els ajuntaments puguin assumir més competències en ensenyament primari:

Jordi Menendez

Els ajuntaments han de tenir més pes en la gestió educativa. Els que vulguin i els que puguin.


Menéndez, a més, ha dit que cal saber gestionar les onades immigratòries i tenir especial curs per evitar que els alumnes procedents d'altres cultures i regions vagin a parar, de manera sistemàtica, a l'escola pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.