Els polítics fan balanç del 2010


  • Comparteix:

Imatge del consistori

Imatge del consistori

La declaració de Collserola com a parc natural és la principal fita de l'any polític destacada per tots els partits, tret del PP. CiU, a l'equip de govern, també aplaudeix els ajuts públics als més desfavorits, una acció que la resta de formacions ha trobat insuficient, juntament amb els problemes de mobilitat i la manca de seguretat als districtes.

CiU ha destacat, per davant de la declaració de Collserola com a parc natural, els ajuts als més desfavorits en temps de crisi. El portaveu de la federació nacionalista, Joan Recasens, explica 'el que els fa sentir més orgullosos'.

Joan Recasens

Ens sentim especialment orgullosos d'haver pogut estar al costat dels que més ho necessiten en una situació de crisi com l'actual.


El PSC ha destacat la protecció de Collserola com a punt positiu del balanç i s'oposa al partit que governa, destacant com a factor negatiu la 'manca de polítiques públiques'. Ho ha dit el portaveu del grup municipal, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Destaquem el consens, tot i que menor que altres vegades, amb Torre Negra. Com a punt negatiu, la manca de polítiques públiques.



Els ecosocialistes han subratllat que les polítiques municipals han estat marcades per les retallades socials i laborals del govern espanyol. Pel que fa a Collserola, ICV-EUiA creu que el govern local va ser 'poc valent' amb la modificació del Pla General Metropolità (PGM). Ho explica el portaveu ecosocialista, Joan Calderon.

Joan Calderon

Les retallades de Madrid han afectat directament la ciutat. A més, l'equip de govern va ser poc valent amb la modificació del PGM de Collserola.


ERC fa un balanç 'moderadament positiu', perquè cal millorar, diuen, en aspectes de mobilitat i aparcament a la ciutat. La declaració de Collserola com a parc natural és una de les fites més destacables, segons el portaveu republicà, Raül Grangé.

Raül Grangé

Des d'ERC, fem un balanç moderadament positiu. Cal millorar en aspectes de mobilitat i aparcament a la ciutat.



La portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha apuntat que encara hi ha feina a fer en l'àmbit de Torre Negra, ja que cal indemnitzar els propietaris. A més, ha apuntat que ha crescut la 'manca de seguretat', sobretot als districtes. Rodríguez ha situat el Pla de Barris com una de les millors obres fetes a nivell municipal.

Berta Rodríguez

Valorem molt positivament el desenvolupament del Pla de Barris. De mica en mica es va posant el districte en condicions.


La Generalitat va declarar Collserola parc natural el 19 d'octubre, després de cinc anys de tràmits. Sant Cugat ha aportat més de 2.100 hectàrees al parc natural, una quarta part del total de la seva superfície, incloent el sector de la Torre Negra i Can Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.