Els grups polítics fixen les prioritats del 2011


  • Comparteix:

El nou any polític estarà marcat per les eleccions municipals

El nou any polític estarà marcat per les eleccions municipals

Diversitat de prioritats entre els partits polítics per aquest any. La reactivació de l'economia, el creixement de serveis i la millora dels aparcaments i de la mobilitat són les propostes més repetides. Les formacions fan referència al nou any amb la mirada posada en les properes eleccions municipals, que tindran lloc el maig vinent.

CiU té com a principal objectiu continuar ajudant els ciutadans més afectats per la crisi econòmica. Tot i això, també considera clau que CiU consolidi el seu projecte a Sant Cugat a les properes eleccions municipals, amb Mercè Conesa al capdavant. Ho detalla el portaveu de la federació nacionalista, Joan Recasens.

Joan Recasens

Volem consolidar CiU en un moment de relleu i en la mesura que puguem ajudar a sortir de la crisi econòmica.



El PSC creu que les polítiques del nou any han d'anar en la direcció d'anivellar el creixement urbanístic amb el creixement en serveis i en polítiques socials. Ho ha subratllat el portaveu socialista, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

S'ha de posar el nivell de creixement de la ciutat al nivell de serveis. A més, cal aprofundir les polítiques socials.



ICV-EUiA defensa que fins que no se celebrin les eleccions municipals, al maig, no té sentit fer cap proposta concreta en matèria de política municipal. Ho ha explicat el seu portaveu, Joan Calderon.

Joan Calderon

Tot depèn dels resultats de les eleccions municipals. ICV-EUiA treballarà per la promoció econòmica justa i per superar la crisi.



El portaveu del grup municipal d'ERC, Raül Grangé, creu que durant el 2011 s'han de solucionar els aspectes relacionats amb l'aparcament i la mobilitat, així com la construcció de la nova biblioteca i d'una aula d'estudi.

Raül Grangé

Cal definir el tema de les zones d'aparcament preferents per a residents.



El PP ha situat la reactivació de l'economia local, sobretot a les petites botigues, i l'augment d'ajuts a les famílies més necessitades com a prioritats per aquest 2011. La portaveu del PP és Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

S'ha de revitalitzar l'economia de la ciutat, sobretot a les botigues, i facilitar més ajuts a les famílies.






Les eleccions municipals seran el maig vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.