Conesa, de 42 anys i llicenciada en Dret, porta més d'una dècada treballant per Sant Cugat


Temes relacionats

Puigneró (CiU): 'Conesa reuneix totes les qualitats per liderar la ciutat els propers anys' ( 2/des/10)

Mercè Conesa: 'Continuaré un projecte global de CiU' (14/oct/10)


  • Comparteix:

Conesa també ha treballat de professora a l'UAB

Conesa també ha treballat de professora a l'UAB

Mercè Conesa i Pagès és des d'aquest dimarts la nova alcaldessa de Sant Cugat. Llicenciada en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona, Conesa té 42 anys, està casada i és mare de tres fills. Treballa a l'Ajuntament des del 1999, en el primer mandat de Lluís Recoder, on ha assumit l'àrea d'Igualtat i Polítiques Socials, primer, i la d'Urbanisme i Territori, fins a l'actualitat. Al llarg de la seva vida professional, Conesa ha treballat en àmbits jurídics i universitaris, a més de cursar un màster en Dret i Gestió Pública i obtenir un títol en Lideratge i Innovació.

A la dècada dels 90, Conesa va ser lletrada i cap del servei jurídic de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques. També va treballar a la Direcció General d'Administració Local com a tècnica superior.

Conesa també ha estat consellera al Consell d'Administració de Ferrocarrils de la Generalitat, al Consell Comarcal del Vallès Occidental i al Consell d'Administració de Promusa. Durant cinc anys, Conesa va donar classes de Dret Administratiu a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Entre les aficions de Conesa, destaca la seva passió per l'esquí i tot tipus de cinema. Mercè Rodoreda és la seva escriptora preferida en català i li agraden les sèries de televisió on hi apareixen metges, amb una especial predilecció per 'House'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.