L'adéu de Recoder i la presa de possessió de Conesa, al Twitter


  • Comparteix:

Missatge de Conesa al Twitter

Missatge de Conesa al Twitter

Les xarxes socials ja es fan ressò del comiat de Lluís Recoder com a alcalde i la presa de possessió de Mercè Conesa, que es formalitzarà aquesta tarda en un ple extraordinari. Lluís Recoder ha confirmat la notícia aquest matí al seu Twitter i Conesa ha respost: 'Gràcies, Lluís. He tingut un bon mestre!'.

Recoder, que aquesta tarda deixarà de ser alcalde per ser nomenat conseller de Territori i Sostenibilitat, ha divulgat aquest matí als quatre vents digitals l'elecció de Conesa com la 'primera alcaldessa de Sant Cugat', afegint que farà 'una bona feina'. Des del seu Twitter, Conesa ha respost amb un 'Gràcies, Lluís. He tingut un bon mestre!'.

A més, l'encara alcalde ha recordat, a través de les xarxes socials, que va ser elegit alcalde 'un calorós 3 de juliol de 1999' i ha indicat que hi renunciarà 'un fred 28 de desembre'. Recoder afirma que va arribar al càrrec 'preocupat' però que el deixarà 'molt tranquil'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.