Recoder marxa 'orgullós' i confia en la futura gestió de Conesa


Temes relacionats

Conesa: 'Assumeixo la tasca d'alcaldessa amb il·lusió i responsabilitat' (29/des/10)

Els portaveus municipals estenen la mà a Conesa per combatre la crisi (29/des/10)


  • Comparteix:

Recoder ha cedit l'alcaldia a Conesa

Recoder ha cedit l'alcaldia a Conesa

Lluís Recoder deixa l'alcaldia 'orgullós de la feina feta' a la ciutat al llarg de gairebé tres mandats. En un ple extraordinari aquest dimarts, Recoder ha destacat que Sant Cugat ha estat el municipi que més ha lluitat per defensar Collserola i ha ressaltat la manera com el municipi ha afrontat la crisi econòmica per ajudar els ciutadans més vulnerables. Per continuar com una ciutat puntera, Recoder és conscient que 'no es pot abaixar la guàrdia' i s'ha mostrat convençut que la nova alcaldessa, Mercè Conesa, resoldrà les necessitats actuals i les noves que puguin aparèixer. Recoder s'ha mostrat 'molt il·lusionat' per la nova etapa que comença al capdavant de la conselleria de Territori i Sostenibilitat, del nou govern de la Generalitat. Mira-ho a Cugat tv

En el seu parlament de comiat, Recoder ha indicat que durant 11 anys ha encapçalat un 'projecte ambiciós' que ha aconseguit que Sant Cugat mantingués un alt nivell de qualitat de vida, es convertís en una ciutat inclusiva i acollidora, i destaqués per la seva innovació. Recoder s'ha mostrat satisfet del resultat global d'aquests tres mandats.

Lluís Recoder

Me'n vaig amb la tranquil·litat d'haver assolit uns objectius força ambiciosos.




L'exalcalde ha explicat que l'elecció d'una dona al capdavant del consistori és un signe de normalitat i ha preferit no posar-li deures a la nova alcaldessa, ja que considera que Sant Cugat restarà 'en molt bones mans'.

Lluís Recoder

Conesa imprimirà el seu caràcter i demostrarà que es pot compaginar la família amb un càrrec de responsabilitat.


Amb la confiança posada en Mercè Conesa, Recoder està convençut que Sant Cugat continuarà sent la ciutat que té una política d'habitatge públic 'més decidida', que sempre pensa en la gent gran i que és reconeguda per la seva gestió pública. Recoder ha reclamat 'una reforma a fons' del sistema administratiu del consistori que sigui més moderna i eficient per donar un servei del segle XXI a la societat.

En el capítol d'agraïments, Recoder ha destacat que les diferències entre els grups municipals no han evitat que al consistori s'hagi viscut 'un clima de convivència i una actitud constructiva'. Recoder també ha fet un reconeixement al teixit associatiu i empresarial de la ciutat.

Sobre el seu futur al capdavant de la conselleria de Territori i Sostenibilitat, Recoder ha indicat que afronta aquesta nova aventura amb moltes ganes i ha avançat que l'actual gerent de l'Ajuntament, Pau Villòria, l'acompanyarà en les seves noves tasques de conseller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.