Els portaveus municipals estenen la mà a Conesa per combatre la crisi


  • Comparteix:

Sala de Plens

Sala de Plens

Els portaveus municipals demanen a la nova alcaldessa, Mercè Conesa, que impulsi polítiques socials per combatre la crisi a través del diàleg i la recerca d'acords. Els representants polítics locals han destacat el perfil propi de Conesa com a dona, mare i treballadora, i també han subratllat la necessitat de potenciar les polítiques de proximitat i defensar la cultura local. Mira-ho a Cugat tv

Els líders de les formacions municipals han desitjat bona sort a Mercè Conesa en la nova etapa professional que enceta com a alcaldessa, però també li han demanat que exerceixi el càrrec amb responsabilitat i valentia.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha recomanat a Conesa que mantingui el seu caràcter dialogant i que no utilitzi el càrrec per fer electoralisme.

Ferran Villaseñor

Espero que el seu tarannà dialogant dels últims anys no es torci pel seu càrrec i els mitjans de comunicació.



Des d'ICV-EUiA, el seu portaveu, Joan Calderon, ha insistit en la necessitat de dur a terme polítiques socials i de proximitat en un context de crisi.

Joan Calderon

Li demano que tingui en compte les persones que més pateixen la crisi, que sigui una alcaldessa dialogant i busqui els acords.



Per part d'ERC, el seu portaveu, Raül Grangé, ha demanat a Conesa que defensi la llengua, la cultura i la sobirania de Catalunya des de l'Ajuntament i que afronti el futur amb valentia i ambició.

Raül Grangé

Serà una alcaldessa amb perfil propi. Li demanem valentia i ambició per afrontar els reptes del futur.



De la seva banda, la portaveu del PP, Berta Rodríguez, s'ha adreçat a la nova alcaldessa per demanar-li que dugui a terme polítiques dialogants per establir acords amb l'oposició.

Berta Rodríguez

Li desitjo que sàpiga guiar l'oposició per arribar a acords.


El portaveu de CiU, Joan Recasens, ha destacat que la tasca de Conesa com a regidora l'ajudarà a exercir com a alcaldessa i ha assegurat que, des del grup municipal, confien en el seu lideratge.

Joan Recasens

Tenim la seguretat que amb la teva empenta i les teves capacitats Sant Cugat seguirà avançant.



Els portaveus municipals també han reconegut la tasca de Lluís Recoder com a alcalde, i han dit que ha sabut respondre a les necessitats de Sant Cugat. Els líders locals també han destacat la vianantització del centre de la ciutat i la protecció de Torre Negra com a accions clau de la trajectòria política de Recoder. En aquest sentit, li han demanat que, des de la seva posició a la Generalitat, impulsi el projecte de parc natural i altres iniciatives com el Pla de Barris de les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.