Conesa es marca com a objectiu la conciliació de la vida laboral i familiar


Temes relacionats

Conesa: 'Assumeixo la tasca d'alcaldessa amb il·lusió i responsabilitat' (29/des/10)


  • Comparteix:

Mercè Conesa, als estudis de Cugat ràdio

Mercè Conesa, als estudis de Cugat ràdio

L'alcaldessa, Mercè Conesa, es marca com a objectiu ineludible per a l'exercici del seu nou càrrec la conciliació de la vida professional i familiar. Conesa defensa la importància del seu paper de mare i els beneficis que pot aportar aquest punt de vista a les seves funcions municipals. Les associacions de dones veuen amb bons ulls la postura de Conesa.

En declaracions a Cugat.cat, Mercè Conesa ha deixat clar que no deixarà de fer de mare dels seus tres fills per ocupar l'alcaldia, tot i que sí que haurà de limitar algunes de les activitats familiars que feia fins ara. L'alcaldessa ha subratllat el punt de vista que aporta ser mare en una ciutat com Sant Cugat i ha apostat per sumar aquesta visió a la seva responsabilitat municipal.

Conesa ha resumit amb aquest exemple la seva aposta per la conciliació de la vida laboral i familiar.

Mercè Conesa

Hi ha senyors que s'arreglen l'agenda per anar al futbol. A mi no m'interessa tant això, però sí anar a una cantada de nadales dels meus fills.



Les associacions de dones veuen amb bons ulls aquesta posició. Des d'Atena-Dones de Sant Cugat, Àngels Antiga ha explicat que la visió de les dones sobre la ciutat és especial.

Àngels Antiga

Crec que les dones aportem un punt de vista de gènere. Segur que com a usuària de la ciutat tindrà una visió especial de la ciutat.





Conesa ha afirmat que la inèrcia del dia a dia de l'Ajuntament no l'allunyarà del seu objectiu de fer compatible el seu paper de mare amb la seva activitat professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.