Els sindicats de l'Ajuntament esperen que Conesa pacifiqui les relacions laborals

Protesta per la retallada del 5%

Política

Publicat el 30/des/10 per Cristina Solias

Els sindicats de l'Ajuntament es mostren esperançats amb l'arribada de Mercè Conesa a l'alcaldia. Des del sindicat majoritari, Comissions Obreres (CCOO), creuen que els processos que es troben 'encallats', com les negociacions de la Relació de Llocs de Treball (RLT) i dels convenis d'organismes autònoms, se solucionaran amb Conesa al capdavant de la ciutat. A més, asseguren que seran pacients i li deixaran temps per situar-se en el càrrec.

El membre de CCOO, Pepe García, explica alguns dels conflictes que s'hauran de desencallar l'any vinent.

Pepe García

Hi ha els problemes laborals de no respectar convenis, de desencallar RLT, els problemes amb els organismes autònoms com Cugat.cat...

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Tot i aquests tràmits que encara estan en procés, el sector sindical tindrà paciència i deixarà temps a Mercè Conesa perquè estudiï la situació laboral dels treballadors públics.

Pepe García

Conesa no ho solucionarà en dues setmanes. Quan segui a negociar amb els sindicats de classe altra vegada hi haurà solucions ràpides.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







García dóna un missatge de tranquil·litat als treballadors públics de cara al 2011 i es mostra optimista amb què se solucionin els tràmits en curs.