Turu minimitza la seva absència en la renúncia de Recoder i vol obrir una 'nova etapa' amb Conesa

Conesa i Turu, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 31/des/10 per Miquel Herrada

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, treu importància a la seva absència al ple extraordinari que dimarts va formalitzar el relleu de Lluís Recoder a Mercè Conesa a l'alcaldia. En resposta a les crítiques de Conesa, que ho va veure com una falta de respecte institucional, Turu indica que 'no es pot estar a tot arreu' i demana l'obertura d'una 'nova etapa' en la relació entre l'Ajuntament i l'EMD basada en l'entesa i la bona comunicació.

Turu es limita a respondre que 'no va poder' assistir al ple extraordinari de dimarts, però que l'endemà a primera hora va enviar a Conesa una carta felicitant-la pel nou càrrec d'alcaldessa i demanant una millor relació entre les dues administracions locals. Sobre Recoder, que va renunciar a l'alcaldia en aquell mateix ple, la presidenta de l'EMD no en fa cap comentari.

Montserrat Turu

Les interpretacions són lliures. No sempre podem estar a tot arreu, però vaig procurar que Conesa rebés la meva felicitació amb tota immediatesa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Turu reitera que Recoder, com a alcalde, va posar 'pals a les rodes' a la gestió del govern de l'EMD, i afegeix que la relació amb l'aleshores tinenta d'alcalde de Territori era molt més fluïda. Per això, la presidenta de l'EMD espera obrir ara una 'nova etapa' en la relació amb l'Ajuntament.

Montserrat Turu

Podem obrir una nova etapa buscant fórmules de comunicació reglades per evitar tensions per falta de comunicació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En la primera entrevista als estudis de Cugat.cat després de prendre possessió de l'alcaldia, Conesa va trobar 'molt lleig' que Turu no presenciés l'acte de renúncia de l'alcalde Recoder, però va apostar per mantenir un bon clima d'entesa amb la presidència de l'EMD.