Carme Oliver, nova gerent de l'Ajuntament

Carme Oliver

Política

Publicat el 3/gen/11 per Jaume Blanché

La reorganització del cartipàs municipal, arran de l'adéu de Recoder de la política local, ha provocat canvis també en càrrecs que no són de primera fila: Carme Oliver és la nova gerent de l'Ajuntament. Oliver, que fa més de sis anys que treballa al consistori, substitueix en el càrrec Pau Villòria, que ha estat fitxat per Recoder com a secretari general del departament de Territori i Sostenibilitat.

El càrrec de gerent de l'Ajuntament, que ara ocupa Carme Oliver, té la funció de coordinar totes les àrees municipals i dirigir l'administració tècnica i administrativa del consistori. És la persona encarregada d'executar els acords presos pels òrgans del govern local.

Oliver ha explicat a Cugat.cat que se sent 'il·lusionada' amb aquest nou càrrec.

Carme Oliver

Tinc moltísima il·lusió, motivació i ganes de participar de l'organització de l'Ajuntament. Conec bé el consistori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Oliver és llicenciada en Matemàtiques, té un màster en Administració i Direcció d'Empreses i un postgrau de gestió local. Treballa a l'Ajuntament des del 2003, ocupant els càrrecs de directora de l'àmbit de gestió de Territori, de Serveis Generals després, i de la Unitat de Control de la Contractació Administrativa pública, finalment.