El diputat Jordi Martí creu que el PSC fa el rídicul quan s'absté en la creació de seleccions esportives catalanes


  • Comparteix:

El diputat sancugatenc per Convergència i Unió Jordi Martí assegura que les propostes de Pasqual Maragall no són més que paper mullat i que el PSC es dilueix a Madrid quan es discuteix un tema que afecta Catalunya. Martí ha fet aquestes declaracions després que els diputats del PSC a Madrid s'hagin abstingut en la proposició no de Llei per crear seleccions esportives catalanes. Precisament aquesta era una de les propostes electorals de Maragall.

El Ple del Congrés ha tornat a rebutjar la creació de seleccions esportives catalanes amb el vot en contra del PP i l'abstenció del PSOE. Pel portaveu en temes d'Esports per CIU al Congrés, i encarregat de defensar la proposta, Jordi Martí, aquesta actitud dels socialistes ha deixat les propostes de Pasqual Maragall en paper mullat:

Jordi Martí

El PSC ha fet un paper galdós. A Catalunya Margall diu moltes coses però quan toca decidir-les, a Madrid li tomben totes.


El diputat sancugatenc ha qualificat de 'frau polític' l'abstenció dels diputats socialistes catalans. Jordi Martí creu que l'abstenció del grup parlamentari socialista demostra la inconsistència del projecte polític del PSC i la submissió del PSC als dictats del PSOE. Martí ha anunciat que seguiran lluitant per aprovar les seleccions esportives pròpies:

Jordi Martí

Tornarem a presentar aquesta iniciativa, en la propera legislatura, esperem que sense majoria absoluta a madrid.


Segons la federació nacionalista, les competències en matèria d'esport és exclusiva de les Comunitats Autònomes. Pel que fa a les relacions internacionals, no afecta, segons CIU, a les federacions ja que són entitats privades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.