Xavier Martorell, nou director general d'Anàlisi i Prospectiva de la Generalitat


  • Comparteix:

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, s'integra al departament de Presidència de la Generalitat com a director general d'Anàlisi i Prospectiva. La directora de Serveis Interns i Innovació de l'Ajuntament, Teresa Prohias, acompanyarà Martorell ja que serà directora de Serveis de Presidència.

Xavier Martorell tornarà a ocupar un càrrec dins el govern de la Generalitat que compatibilitzarà amb la direcció de l'àrea de Seguretat Ciutadana de la ciutat. El regidor ja va formar part de la conselleria d'Interior de la Generalitat quan aquesta l'encapçalava Xavier Pomés.

Teresa Prohias, de 50 anys, és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i té un màster en Administració Pública per Esade. El 1987 va entrar a treballar a la Generalitat en formar part del departament d'Agricultura Ramaderia i Pesca on va ocupar diversos càrrecs fins al 2006.

Teresa Prohias ha explicat a Cugat.cat que encara aquesta nova etapa amb molta il·lusió.

Teresa Prohias

L'experiència a Sant Cugat ha estat molt enriquidora, però estic il·lusionada amb aquest nou projecte.



La nova directora de Serveis de Presidència ha destacat l'experiència adquirida en l'administració local com una gran base per afrontar el nou càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.