Jutjats propis i zona 1 de transport, demandes de Conesa als consellers


  • Comparteix:

Conesa vol jutjats propis i Sant Cugat a la zona 1 de transport

Conesa vol jutjats propis i Sant Cugat a la zona 1 de transport

L'alcaldessa, Mercè Conesa, iniciarà contactes amb els nous consellers de la Generalitat per fer-los arribar les demandes de Sant Cugat. Conesa considera necessaris uns jutjats de primera instància i treballar perquè, amb el naixement del nou govern de l'àrea metropolitana, el municipi passi a ser zona 1 del transport públic .

Conesa assegura que el fet de pertànyer al mateix partit que governa a la Generalitat no implicarà cap renúncia a les demandes de la ciutat. Per això, l'alcaldessa preveu contactar amb diversos consellers per fer-los conèixer les necessitats del municipi. Una de les principals reclamacions és que Sant Cugat disposi de jutjats de primera instància, una sol·licitud compartida per tot el panorama polític local. Segons Conesa, la situació dels jutjats de Rubí justifica la petició santcugatenca.

Mercè Conesa

No podem tenir uns jutjats col·lapsats. La ciutat té suficient volum de treball per tenir planta judicial.



En paral·lel, Conesa considera 'un repte de futur' incloure el municipi en la zona 1 del transport públic de l'àrea metropolitana, fet que rebaixaria les tarifes als usuaris santcugatencs. Segons l'alcaldessa, cal aprofitar el naixement del nou govern metropolità recollit a la Llei de l'Àrea Metropolitana per negociar aquesta qüestió.

Mercè Conesa

L'Ajuntament aportarà diners al nou organisme i això ha de comportar beneficis per a la ciutat com entrar a la zona 1 de transport metropolità.





Amb la nova llei, l'actual Mancomunitat de Municipis desapareixerà a l'estiu per donar pas a un govern metropolità amb 36 municipis presidit per l'alcalde de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.