CiU aposta per la incorporació de cares noves a les llistes per a les municipals

CiU té ara majoria absoluta al ple municipal amb 14 regidors

Política

Publicat el 10/gen/11 per Mar Castro

La cap de llista de CiU, Mercè Conesa, aposta per incorporar cares noves a les llistes de la federació per a les properes eleccions municipals que se celebraran al maig. Amb la marxa de Lluís Recoder i Carmela Fortuny al govern de la Generalitat, la federació nacionalista vol incorporar ara altres personalitats que puguin treballar per a la ciutat. Conesa ha assegurat que les relacions amb Unió (UDC) són bones.

Mercè Conesa ha assegurat que les converses entre CDC i UDC són 'cordials' i de mà estesa per fer conjuntament la nova llista electoral on apostaran per la incorporació de cares noves. Així ho ha dit durant una entrevista a Cugat.cat.

Mercè Conesa

De cara a les municipials hem de fer un procés d'incorporació de cares noves. Amb Unió n'hem parlat de manera molt cordial i hi ha molta entesa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Tot i els nous noms que apareixeran a les files de CiU en els propers mesos, Conesa ha explicat, però, que la renovació més important és la que ja s'ha fet amb l'adéu de Recoder i la substitució d'ella mateixa al capdavant de la federació nacionalista de Sant Cugat. Un canvi que, segons Conesa, compta amb l'aval dels membres d'Unió.

Mercè Conesa

La renovació més important que hem fet és la de cap de llista i és un canvi pel que Unió també ha apostat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







En les últimes eleccions municipals CiU va aconseguir majoria absoluta amb un total de 14 regidors.