El Quart Cinturó, una de les prioritats de la conselleria de Territori i Sostenibilitat


  • Comparteix:

Obres del Quart Cinturó

Obres del Quart Cinturó

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, situa el Quart Cinturó com una de les principals prioritats del govern de la Generalitat en matèria d'infraestructures. Segons Recoder, el projecte s'ha de tirar endavant evitant l'impacte negatiu en el valor paisatgístic de Catalunya i s'ha de fer defensant el traçat que proposa la Generalitat i no el de l'Estat espanyol.

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha reclamat, en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', que l'Estat espanyol tiri endavant totes les obres pendents a Catalunya. Recoder ha destacat especialment la infraestructura del Quart Cinturó, que ha dit que 's'ha de fer, però de manera que causi el mínim impacte'. A més, ha subratllat que es defensarà la proposta de la Generalitat i no la del ministeri de Foment.

Lluís Recoder

Hem de defensar el traçat de la Generalitat i després pactar amb el territori quines integracions fem per preservar el paisatge.


L'exalcalde ha recordat que l'Estat espanyol ha aprofitat els desacords amb Catalunya per alentir algunes obres. En aquest sentit, Recoder s'ha compromès que el govern entrant mantingui millors relacions amb el ministeri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.