CIU recrimina a Berta Rodríguez que critiqui qüestions del ple des del desconeixement

Joan recasens recomana a Berta Rodriguez que s'informi.

Política

Publicat el 18/set/03 per Vanesa Hernandez

Convergència i Unió ha aconsellat a la presidenta del PP que si s'absenta del ple, hauria d'informar-se millor abans de criticar res. Aquests crítiques arriben després que Berta Rodríguez hagi lamentat - tot i no ser present en el ple- les explicacions donades per l'equip de govern a preguntes realitzades pel seu partit.

El sotspresident de la federació nacionalista ha lamentat que la presidenta del PP es queixi de les explicacions donades, en el ple, per l'equip de govern quan, precisament, ella no hi era. En tot cas, Joan Recasens ha recomenat a la presidenta popular que abans de dir res, s'informi millor:

Joan Recasens

Si no pot venir, almenys que li transmetin bé el que es va explicar.


Aquestes declaracions responen el comunicat difós per Berta Rodríguez on la presidenta Popular es queixava de les explicacions de l'equip de govern a les preguntes realitzades per l'oposició. Rodriguez , tot i que es va absentar del ple, creu que les respostes són insuficients i decebedores:

Berta Rodriguez

No em van contestar cap de les nostres preguntes.


Recasens creu que les respostes donades van ser suficients i aclaridores. El PP, en canvi, creu que no s'ha donat prou informació sobre temes com ara els càrrecs de confiança nomenats i el presumpte parentiu amb dirigents locals d'ERC.