La campanya de Josep Piqué fixa Sant Cugat com una de les seves prioritats


  • Comparteix:

La presidenta del PP, Berta Rodríguez, ha assumit la direcció de la campanya electoral del candidat popular als comicis catalans, Josep Piqué, a Sant Cugat. Rodríguez ha fet aquest anunci aprofitant la visita de la presidenta del PP de Barcelona al Casal d'Avis de Valldoreix. Dolors Montserrat s'ha compromés a cercar els recursos necessaris per millorar la infraestructura d'aquest local.

Fixat l'ú d'octubre com a data de presentació del programa de Josep Piqué, els populars de Sant Cugat ja han començat a preparar la campanya que el candidat farà a la nostra ciutat. La presidenta del PP, Berta Rodríguez, és l'encarregada de coordinar aquesta campanya, amb el suport del secretari general del partit, Rafael Enríquez.

Confirmada la visita de Piqué a Sant Cugat, Rodríguez ha comentat que el PP local organitzarà una dotzena d'actes per tal de recollir la confiança dels electors. La també diputada ha explicat els eixos d'aquesta campanya:

Berta Rodríguez

No parlarem de coses inútils com el Nou Estatut, perquè no entra dins el programa de les eleccions autonòmiques


Rodríguez compta amb el suport de la presidenta popular de la demarcació, Dolors Montserrat, que ahir va visitar les instal.lacions del Casal d'Avis de Valldoreix. La vicepresidenta del Parlament ha assegurat que farà tot el possible per adaptar el centre a les necessitats dels usuaris:

Dolors Montserrat

Els avis no volen marxar, volen que s'arrengi aquest local


El Casal d'Avis de Valldoreix compta actualment amb més de 200 socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.