La CUP local descarta per ara presentar-se amb altres independentistes

La CUP ha celebrat la seva assemblea nacional

Política

Publicat el 9/gen/11 per Damià Bonmatí

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) iniciarà la setmana vinent el procés de debat per elaborar el programa electoral, un cop s'han marcat els eixos bàsics a escala catalana en l'assemblea nacional d'aquest diumenge. La CUP santcugatenca assegura no haver rebut cap proposta per presentar-se amb altres formacions independentistes a les eleccions municipals ni hi està treballant.

La CUP santcugatenca marcarà el seu programa electoral a través d'un procés de debat que s'iniciarà aquesta setmana. La posada en comú de propostes es farà a través de sessions temàtiques, que tractaran temes de participació, treball, urbanisme i cultura, entre d'altres.

La CUP seguirà els eixos marcats en el programa marc, que s'ha consensuat en assemblea nacional aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú. Per Ignasi Bea, membre de la CUP a Sant Cugat, l'entrada de CiU al govern fa les forces d'esquerres més necessàries que mai en el panorama local i nacional.

Ignasi Bea

La CUP és més necessària que mai davant del neoliberalisme de CiU, que porta al lliure mercat i l'externalització. Defensem els serveis públics i la justícia social.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




De cara a les eleccions del maig, la plataforma santcugatenca descarta per ara presentar-se conjuntament amb altres formacions. Ignasi Bea nega haver rebut propostes d'altres partits locals i assegura que el tema ara mateix no està sobre la taula.

En la seva assemblea nacional, la Candidatura d'Unitat Popular també ha anunciat que es presentarà a la ciutat de Barcelona, fet que celebren els membres santcugatencs perquè donarà un major ressò a la plataforma.