Oliveres: 'L'alto el foc d'ETA és un pas importantíssim per a la pau'


  • Comparteix:

Oliveres creu que la banda terrorista abandonarà les armes

Oliveres creu que la banda terrorista abandonarà les armes

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, afirma que l'alto el foc 'incondicional i verificable internacionalment', anunciat aquest dilluns per ETA, és un 'pas importantíssim' per aconseguir la pau a Euskadi. En declaracions a Cugat.cat, Oliveres ha dit que amb l'anunci d'ETA s'ha obert 'una porta magnífica' que ha de servir per continuar amb un procés de negociació.

El president de la Unipau està convençut que aquesta vegada la pau serà definitiva i que la banda terrorista abandonarà les armes i renunciarà a la violència completament.

En declaracions a Cugat.cat, el santcugatenc ha apostat per un procés de negociació que derivi en la pau definitiva.

Arcadi Oliveres

És un pas importantíssim. S'obre una porta magnífica per finalitzar amb les hostilitats i ha de continuar amb una negociació.



En aquesta negociació, Oliveres creu que s'hauran de tractar qüestions com la situació dels presos repartits per l'Estat espanyol i el tractament de les víctimes dels atemptats.

El president de la Unipau aposta per aprofitar aquesta situació i confia que ara no s'aixequin veus reticents a la possibilitat de la fi del terrorisme d'ETA.



  • Comparteix:

COMENTARIS

la veritat crec que tothom que estimem la PAU ens ha d´alegrar i molt aquesta Noticia.Ara el que cal que TOTS i dic Tots hi posem el nostre "granet" per que sigui una veritat realitzada.Que ningú posi pals a les rodes.Siguem "pacificadors"Sius plau! Ajudem no destorbem

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 11/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.