SI es presenta a les municipals i fa una crida a una candidatura amb ERC i RI


  • Comparteix:

Solidaritat es presenta a les elecciosn municipals

Solidaritat es presenta a les elecciosn municipals

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) anuncia que es presenta a les eleccions municipals i manté les portes obertes a altres formacions independentistes per formar coalició. El membre de SI Xavier Olivella es perfila com a candidat a l'alcaldia de la ciutat.

SI ha convocat una trobada a finals de febrer en què tindran lloc unes eleccions primàries per elegir l'alcaldable de la formació independentista. Olivella ha assegurat a Cugat.cat que encapçalarà una candidatura per aquestes primàries, però no descarta que hi hagi més candidats que es podran presentar fins 15 dies abans.

Olivella també s'ha mostrat obert a presentar-se conjuntament amb ERC. El membre de SI ha tingut contactes extraoficials amb aquest partit i diu haver-hi 'molt bones sensacions' amb regidors com Raül Grange. A més, ha fet una crida a la coalició als membres de Reagrupament Independentista (RI) per treballar plegats.

Olivella explica com s'hauria d'estructurar una llista conjunta.

Xavier Olivella

Hauríem d'anar tots a una, donar-nos de baixa de qualsevol llista i que fossin els militants els que elegissin els candidats.




El possible candidat de Solidaritat Catalana diu que encara no ha parlat amb la cap de llista d'ERC, Mireia Ingla. En aquest sentit, Olivella assegura que cal elegir el cap de llista de SI abans de tancar un eventual pacte amb altres forces independentistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.