Ple municipal de gener amb canvis al cartipàs


Temes relacionats

Conesa confia les competències de Territori a Marta Subirà (31/des/10)

Serveis a la Ciutadania s'encarregarà de l'habitatge públic (30/des/10)

Francesc Carol, nou regidor de l'Ajuntament en substitució de Recoder (29/des/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del ple municipal

Imatge d'arxiu del ple municipal

El ple municipal de gener recollirà els primers canvis al cartipàs municipal després de l'adéu de Lluís Recoder a l'alcaldia. La sessió plenària, que començarà a les set de la tarda, també porta a aprovació punts de Territori i mocions dels grups polítics.

Francesc Carol prendrà avui possessió de l'acta de regidor després que Lluís Recoder abandonés l'alcaldia el desembre. En aquest ple, també es redistribuiran les responsabilitats del cartipàs municipal. La principal modificació és que la tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Valors Cívics, Marta Subirà, assumirà a partir d'ara funcions de Territori. Quedaran pendents els canvis relacionats amb l'àrea de Serveis Socials a l'espera de l'adéu de Carmela Fortuny a la regidoria que encara encapçala.

A part d'aquests ajustos, es debatran altres qüestions. A l'àrea de Territori, es durà a aprovació l'expedient de contractació per adjudicar el servei de conservació i manteniment dels espais verds públics a la ciutat.

Pel que fa a les mocions del grups municipals, se'n discutirà una sobre l'avortament a proposta del PP. També es porta a aprovació una moció de tots els partits excepte el popular en defensa de la immersió lingüística a les escoles. Un altre dels punts de debat serà una moció del PSC sobre criteris d'obres i actes ciutadans a l'espai públic.

En l'àmbit de Presidència, es proposarà l'elecció del Jutge de Pau titular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.