L'HGC, l'alternativa a l'hospital de referència, segons la Generalitat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Capio Hospital General de Catalunya

Imatge d'arxiu del Capio Hospital General de Catalunya

La vicepresidenta del govern de la Generalitat, Joana Ortega, assegura que el Capio Hospital General de Catalunya (HGC) pot ser l'alternativa a la construcció de l'Hospital Vicente Ferrer. El conseller de Salut, Boi Ruiz, va advertir de la possibilitat d'endarrerir alguns dels hospitals projectats, com el que ha de donar servei a Sant Cugat, a causa de la situació econòmica de la Generalitat. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ja va mostrar la seva intenció de plantejar novament una col·laboració público-privada com a alternativa a la construcció de nous equipaments.

El reordenament de les inversions que està posant sobre la taula la Generalitat, planteja la possibilitat de situar el futur hospital de referència per Rubí, Sant Cugat i Castellbisball, al Capio Hospital General de Catalunya (HGC). La vicepresidenta del govern de la Generalitat, Joana Ortega, s'ha mostrat partidaria d'aquesta opció, tal com ja va fer l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Joana Ortega

Hem estat parlant dins l'executiu de com distensionar el sistema públic i aquesta pot ser una via.



Segons Ortega, aquesta pot ser una de les solucions per aconseguir que el sistema sanitari català esdevingui viable i efectiu i per millorar el sistema públic del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.