Pujol encoratja els catalans a defensar-se dels atacs contra el país


  • Comparteix:

L'ex president Jordi Pujol en una entrevista a Cugat.cat

L'ex president Jordi Pujol en una entrevista a Cugat.cat

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol fa una crida a tots els catalans per defensar el país dels atacs contra Catalunya. Pujol, que ha assistit aquest dissabte al concert 'Música per la Solidaritat', ha assegurat que fa alguns anys que el sentiment contra Catalunya de la resta de l'Estat és més intens i que per això cal que els catalans hi responguin amb una actitud 'forta i sòlida de defensa'.

D'aquesta manera, Pujol ha respost les declaracions de l'expresident del govern espanyol José María Aznar amb les quals carregava contra les autonomies i demanava el seu replantejament per fer front a la situació econòmica de l'Estat. Aznar també ha reclamat una gran majoria electoral pel PP per poder obviar partits com CiU.


De fet, Pujol ha assegurat que l'actitud d'Aznar 'era d'esperar', ja que és habitual al PP, que ho fa de manera 'descarada', mentre que el PSOE és 'més subtil'. Són declaracions a Cugat.cat

Jordi Pujol

La relació de Catalunya i Espanya va anar relativament bé durant 15 o 20 anys. Ara s'ha espatllat per part del PP i del partit socialista, tot i que ho fa més subtil.




És per això que Pujol ha fet una crida als catalans per rebutjar aquest tipus d'actituds de manera ferma.

Jordi Pujol

Necessitem una actitud forta i sòlida de defensa i de rebuig. El que volen es que Catalunya quedi diluïda i per això hem de ser forts.







L'expresident de la Generalitat ha assistit aquest dissabte al concert 'Música per la Solidaritat' que organitza anualment el Rotary Club de Sant Cugat al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.