La CUP obre el seu programa a la participació ciutadana


  • Comparteix:

Aniol Pros i Ignasi Bea, durant la presentació de la proposta

Aniol Pros i Ignasi Bea, durant la presentació de la proposta

La CUP obre les portes als santcugatencs per elaborar conjuntament el programa electoral de la formació de cara a les eleccions municipals del maig amb els 'Punts de trobada'. En tres reunions, s'abordaran temes com el model que es vol de ciutat, l'economia, el món laboral, el comerç i la política social i mediambiental. La CUP ha reiterat que veu 'molt difícil' presentar-se en una candidatura conjunta amb altres formacions.

La setmana passada, la CUP nacional va confeccionar un programa marc, que ara es desenvoluparà a àmbit local a partir de la participació ciutadana. En el cas de la nostra ciutat, aquest procés se suma al que la formació independentista ja va plantejar l'any passat, '125 propostes per un nou Sant Cugat'. Amb tot, l'objectiu de la CUP és elaborar el programa electoral amb les aportacions dels santcugatencs.

Ho ha explicat el membre de la CUP Aniol Pros.

Aniol Pros

Volem que es generi un debat enriquidor i elaborar conjuntament el programa electoral.


El casal popular La Guitza acollirà el primer 'Punt de trobada' aquest diumenge. Els altres dos seran el segon diumenge de febrer, a l'Ateneu, i el segon de març, a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.