Rubí, contrari a ubicar l'hospital de referència al Capio HGC


Temes relacionats

L'HGC, l'alternativa a l'hospital de referència, segons la Generalitat (15/gen/11)

Conesa situa el Capio HGC com a alternativa al nou hospital públic (12/gen/11)


  • Comparteix:

Carme Garcia, alcaldessa de Rubí

Carme Garcia, alcaldessa de Rubí

L'alcaldessa de Rubí, Carme García, rebutja la possibilitat d'utilitzar una part del Capio Hospital General de Catalunya (HGC) com a centre de referència públic per a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Segons García, aquesta alternativa que ha apuntat l'alcaldessa, Mercè Conesa, ja es va descartar fa vuit anys i suposa més cost que construir el nou equipament sanitari.

García defensa la continuïtat de la construcció de l'Hospital Vicente Ferrer, ja que la Generalitat no haurà de pagar la seva execució fins d'aquí a dos o tres anys perquè el projecte està encarregat a Mútua de Terrassa. Són declaracions a Cugat.cat.

Carme García

Els propietaris del Capio HGC ja van descartar aquesta possibilitat. No és que jo no vulgui sinó que ja hi ha un projecte encarregat i seria tornar enrere.











Tot i el rebuig de García a la proposta, també ha recordat que la congelació de la construcció d'alguns equipaments sanitaris anunciada pel conseller de Salut, Boi Ruiz, encara no està concretada i es desconeix si afectarà l'Hospital Vicente Ferrer. És per això que creu que buscar alternatives com ha proposat l'alcaldessa, Mercè Conesa, i fins i tot donar-hi suport, com ha fet la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, és fer 'electoralisme'.

Carme García

S'està jugant a fer electoralisme. No sé si la senyora Joana Ortega té tots els antecedents, però aquesta proposta es va descartar.





L'alcaldessa de Rubí ha assegurat a Cugat.cat que s'ha posat en contacte amb la conselleria de Salut i està a l'espera de reunir-se amb el conseller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.