L'Ajuntament treballarà per millorar la senyalització i facilitar la mobilitat

Imatge d'arxiu de la sala de plens

Política

Publicat el 17/gen/11 per Raquel Ligero

L'Ajuntament revisarà les ordenances de via pública per incorporar normes específiques de senyalització i aconseguir una mobilitat i una accessibilitat més segura dels vianants. El grup municipal del PSC ha plantejat una moció en aquest sentit al ple municipal d'aquest dilluns, que ha esdevingut declaració institucional.

Tal com ha expressat el portaveu dels socialistes santcugatencs, Salvador Gausa, a la sala de plens de l'Ajuntament, la mobilitat és una necessitat del ciutadans que, en ocasions, comporta tensió en la via pública quan, per exemple, s'ocupen espais que habitualment estan destinats als vianants. És per aquest motiu que l'Ajuntament revisarà les ordenances municipals de via pública. Gausa n'explica un dels objectius.

Salvador Gausa

Procedir a una revisió de les ordenances de via pública i incorporar la senyalització i els requeriments per garantir la bona mobilitat dels ciutadans.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Gausa també ha demanat, en aquesta declaració institucional, uns criteris homogenis de senyalització i ocupació temporal de l'espai públic quan es realitzin obres o activitats programades per l'administració pública.

Una altra de les voluntats, amb aquesta revisió, és difondre entre les empreses constructores i els promotors els criteris d'actuació comuns per millorar i facilitar la mobilitat dels ciutadans, especialment d'aquells amb capacitat reduïda.