Grangé: 'A l'executiva d'ERC li hauria agradat una oposició de pancarta i trinxera'


Temes relacionats

Raül Grangé: 'Jo no hauria firmat el segon tripartit' ( 3/des/10)

Mireia Ingla nova candidata d'ERC a l'alcaldia (15/oct/10)

Raül Grangé renuncia a ser alcaldable d'ERC i denuncia pressions de l'executiva (14/oct/10)


  • Comparteix:

Raül Grangé, als estudis de Cugat ràdio

Raül Grangé, als estudis de Cugat ràdio

El portaveu municipal d'ERC, Raül Grangé, assegura que l'estil dialogant i constructiu del seu grup municipal no ha estat entès per part de l'executiva del partit, que hauria preferit 'una oposició de pancarta i trinxera'. Grangé, que va renunciar a repetir com a cap de llista denunciant pressions de la direcció local republicana, ha dit que abans de les eleccions els membres de l'actual grup municipal anunciaran públicament a quina candidatura electoral donen suport.

Grangé ha reiterat que va renunciar a ser alcaldable perquè no acceptava que l'executiva d'ERC vetés la figura del regidor Toni Ramon a les llistes. En declaracions a Cugat.cat, el portaveu republicà ha fet un balanç molt positiu de la feina del grup municipal -que assegura haver complert més del 80% dels seus objectius- i lamenta que la direcció local del partit no hagi compartit el seu estil d'oposició dialogant i constructiu.

Raül Grangé

L'estil d'arribar a acords i negociar no ha estat compartit per l'executiva local, a qui li agrada més una oposició de pancarta i trinxera.


Grangé ha defensat la feina de Toni Ramon i del secretari del grup municipal, Eduard Anguita, i ha destacat haver aconseguit negociar amb l'equip de govern moltes mesures, tot i tenir només dos regidors enfront d'un executiu amb majoria absoluta.

Grangé ha evitat donar suport a la candidatura de la republicana Mireia Ingla a l'alcaldia i ha indicat que, abans de les eleccions, els membres del grup municipal anunciaran públicament per quina candidatura electoral demanen el vot.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No enganyis el personal, el teu objectiu era escoltar els cants de sirena de Recoder per entrar en coalició. Dius que has aconseguit un 80%, ........ però de res

Joan Serrallonga. Enviat el 19/gen/11


Pel Sr. Serrallonga no és res tot el següent: 1,5 milions d’euros extres en polítiques socials per lluitar contra la crisi, haver equiparat en drets a les famílies monoparentals amb les nombroses, eximir de l’IBI a les vídues i pensionistes de rendes baixes, inversions extraordinàries per al manteniment de l’escola pública, el Carnet Jove, gestionar el pressupost de Cooperació amb Triodos Bank (banca ètica),.... i tantes i tantes coses en 4 anys d’oposició constructiva i tran sfo rmadora. Si el Sr. Serrallonga té cap proposta més sap on trobar-nos. Llençar pedres des de la muntanya no té cap utilitat per a la ciutadania. I si ho fa, és per desconeixement o mala fe.

Eduard Anguita i Rigola. Enviat el 19/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.