ICV-EUiA fomenta la participació dels immigrants en les elecions municipals


Temes relacionats

Ampliat el termini perquè els ciutadans estrangers puguin votar a les municipals (13/gen/11)


  • Comparteix:

Xavier Boix i Joan Calderon repertint díptics

Xavier Boix i Joan Calderon repertint díptics

ICV-EUiA porta a terme una campanya per informar els immigrants sobre el dret a vot en les properes eleccions municipals. Els immigrants procedents de països que tenen un conveni amb l'Estat espanyol i es registrin al cens municipal podran votar en els comicis del 22 de maig. Els ecosocialistes han repartit díptics informatius entre els nouvinguts aquest dimarts al centre de la ciutat.

La formació ecosocialista està fent una campanya informativa a tot Catalunya per explicar als nouvinguts que tenen dret a vot a les eleccions municipals si el seu país té un acord amb l'Estat espanyol. El responsable d'immigració de ICV-EUiA, Joan Carles Villamizar, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu d'aquests tipus d'actes.

Joan Carles Villamizar

Portem un més de campanya amb l'objectiu que la població d'origen immigrant , que treballa i viu aquí té per primer cop el dret de participar en unes eleccions.


De la seva banda, el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha dit que es tracta d'una iniciativa informativa i que no pretén ser un acte de campanya electoral, tot i que el díptic explica motius per votar Iniciativa. Calderon especifica quins ciutadans podran votar.

Joan Calderon

Tenen dret a vot tots els immigrants que visquin i treballin aquí i que es registrin.


El termini per inscriure's al cens electoral finalitza el dimarts vinent. Calderon ha repartit díptics informatius a la plaça dels Quatre Cantons amb el responsable d'immigració de ICV-EUiA, Joan Carles Villamizar i el regidor ecosocialista Xavier Boix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.