La Generalitat dóna la raó a l'Ajuntament en el contenciós territorial amb l'EMD


  • Comparteix:

La línia vermella és la de l'Ajuntament i la línia blava la de l'EMD

La línia vermella és la de l'Ajuntament i la línia blava la de l'EMD

La Generalitat dóna per vàlida la proposta de l'Ajuntament en relació amb la delimitació territorial que l'enfronta amb l'EMD de Valldoreix. El desacord prové de la reclamació per les dues administracions de la zona entre la carretera de la Floresta i el carrer Canal de la Mànega i en aquest mateix carrer a l'alçada del col·legi El Pinar. La Comissió de Delimitació Territorial de la Generalitat ha anunciat ara la decisió aprovada en una sessió celebrada el 17 de novembre.

L'EMD no ha fet declaracions sobre el contingut de la decisió de la Generalitat, ja que, remarquen, ha arribat fa poc al govern valldoreixenc i encara necessiten un marge de temps per valorar-lo. Tot i això, han avançat que tindran 'coses a dir' tenint en compte que va ser l'EMD qui va promoure la revisió de la delimitació territorial en qüestió.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.