Gausa: 'Menéndez no és el candidat de la direcció nacional del PSC'


Temes relacionats

Jordi Menéndez fa oficial la seva intenció de ser cap de llista del PSC (21/gen/11)

Balcells (CpC) dóna suport a Menéndez en les primàries del PSC (21/gen/11)

Àlvar Roda (CpC): 'No amago que dono suport a Menéndez' (20/gen/11)

Joan Gaya donarà suport a Villaseñor en les primàries del PSC (19/gen/11)


  • Comparteix:

Salvador Gausa, en imatge d'arxiu

Salvador Gausa, en imatge d'arxiu

El portaveu i últim candidat del PSC a l'alcaldia, Salvador Gausa, dóna suport a Jordi Menéndez en les primàries socialistes. Gausa, que comparteix grup municipal amb l'altre candidat, Ferran Villaseñor, nega que Menéndez sigui l'aspirant de la direcció nacional del partit.

Segons el portaveu del PSC, Menéndez és, per 'capacitat intel·lectual' i 'coneixement de la política', el millor candidat per competir amb CiU, la primera força de la ciutat. Gausa també subratlla que Menéndez compta amb un 'ampli suport' de la militància santcugatenca, cosa que desmenteix que sigui el candidat de la direcció nacional del PSC. Ho ha dit a Cugat.cat.

Salvador Gausa

Menéndez té un gran suport a l'agrupació local. Serà el candidat de Sant Cugat perquè aquí es decidirà el cap de llista.


En aquest sentit, Gausa ha subratllat que el fet que tots els regidors del PSC, excepte el mateix Villaseñor, estiguin al cantó de Menéndez demostra l'arrelament d'aquesta candidatura a la ciutat.

Preguntat per si és injust que Villaseñor no encapçali la candidatura després de liderar durant anys l'agrupació local, Gausa ha recordat que la resta de regidors també ha trepitjat carrer aquest mandat.

Salvador Gausa

En política, s'ha de treballar amb independència del premi. Tots hem treballat al carrer. Tots hem contribuït al projecte del PSC.






Segons Gausa, les primàries han de servir per parlar de projectes i idees de cara, sobretot, a afrontar les conseqüències de la crisi.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El suport que pugui tenir la candidatura del Jordi Menéndez ho veurem a les urnes. Jo et puc dir el que em diuen els militants, i no coincideixo (en absolut) amb aquesta opinió. Les paraules que recullo giren al voltant de la incomprensió de que torni algú que ja ha estat derrotat. O que vingui algú imposat per la direcció del partit. Aquestes opinions són legítimes, reals i totalment comprensibles. Ara bé, jo sempre defensaré que es presenti tot aquell qui vulgui i tingui un projecte i un suport, i que les votacions decideixin el candidat final. Tot el respecte i tot el meu afecte cap a la teva persona, i cap a la d'en Jordi Menéndez...però crec que ara toca Ferran Villaseñor!!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 23/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.