La CUP enceta el procés participatiu de cara a les eleccions municipals


  • Comparteix:

Cartell de les trobades

Cartell de les trobades

Apostar per una ciutat més sostenible i més accessible, i la defensa dels serveis públics són els eixos que han centrat el primer punt de trobada organitzat per la CUP aquest diumenge. Una quarantena de persones han debatut sobre el model urbà, socioeconomia, treball i comerç en la primera d'un seguit d'assemblees obertes a tothom per elaborar el programa de la formació independentista de cara a les eleccions municipals.

La membre de la CUP Marta Serrés s'ha mostrat molt satisfeta d'aquesta primera trobada. Serrés ha valorat la participació i ha emplaçat els santcugatencs a sumar-se a les properes trobades.

Marta Serrés

Estem molt satisfets i engrescats perquè pensem que és important que la gent participi de l'engranantge del nostre programa.




Aquesta primera jornada s'ha fet al Casal Popular la Guitza. Els propers punts de trobada, el 13 de febrer i el 13 de març, es faran a l'Ateneu, la primera cita, i la segona, a la Casa de Cultura i al Casal Popular la Guitza. A l'Ateneu, es debatran temes de cultura i democràcia participativa. Finalment, el 13 de març, s'abordaran polítiques socials i medi ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.