Francesc-Marc Àlvaro: 'Qui vulgui ser alcalde ha de fer una política continuista del llegat de Recoder'


  • Comparteix:

Francesc-Marc Àlvaro (dreta)

Francesc-Marc Àlvaro (dreta)

El periodista i columnista de 'La Vanguardia' Francesc-Marc Àlvaro assegura que tant Mercè Conesa com aquells que vulguin aconseguir l'alcaldia de la ciutat hauran de fer ampliacions o noves lectures del mapa que ha deixat Recoder i, en cap cas, no ser rupturistes. En declaracions a Cugat.cat, el periodista ha alavat la tasca feta per l'exalcalde i ha augurat una victòria generalitzada de CiU a les eleccions municipals.

Àlvaro, que ha visitat Sant Cugat aquest dimarts per oferir una xerrada a la seu de CDC, ha destacat la feina feta per Recoder durant els gairebé tres mandats al capdavant de la ciutat. El periodista ha subratllat que Mercè Conesa és dipositària del seu llegat i parteix com a favorita per a les eleccions municipals del 22 de maig.

Francesc-Marc Àlvaro

La gestió de Recoder ha estat innovadora i modernitzadora. Tant qui arribi com qui el vulgui substituir haurà d'ampliar un mapa que ja estava molt fet.





També ha destacat la mala situació del principal adversari de CiU, el PSC, que no està passant per 'un període brillant'. És més, Àlvaro ha destacat estar davant d''un possible capgirament històric' si la federació socialista no aguanta, tampoc, a l'àrea metropolitana de Barcelona, després de les municipals.

El periodista considera que el projecte federalista dels socialistes catalans no ha funcionat, igual que tampoc no ho han fet la resta d''experiments de convivència' que s'han intentat amb l'Estat espanyol. És per això que, comparant-ho amb una parella, considera que la relació entre els dos territoris s'ha de trencar. Àlvaro demana el divorci amb Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.