Menéndez: 'Sóc el candidat més sòlid amb un projecte capaç d'enfrontar-se a Conesa'


  • Comparteix:

El socialista Jordi Menéndez ja és oficialment candidat a les primàries del PSC, amb el 35% dels avals dels militants. L'actual secretari de l'oficina del president Montilla es presenta a les primàries del 19 de febrer amb la intenció de recuperar l'autoestima dels socialistes santcugatencs i segur de ser el millor candidat per fer front a Conesa.

Menéndez assumeix les primàries amb una 'enorme responsabilitat col·lectiva' i amb la voluntat de revifar el projecte socialista a la ciutat. El secretari de l'oficina del president Montilla aposta per una ciutat cohesionada i activa i per modificar el model de ciutat de CiU. També s'ha mostrat partidari de canviar les prioritats de govern i situa com a principals necessitats de la ciutat potenciar una sortida progressista de la crisi, atendre les conseqüències socials d'aquesta i millorar la vida col·lectiva de la ciutat.

El socialista, que s'ha mostrat agraït pel suport de la direcció nacional i comarcal del partit, assegura que l'experiència adquirida a la Generalitat serà positiva per la seva a tasca a la ciutat.

Jordi Menéndez

No oculto que he desenvolupat responsabilitats importants a la vida política del país. Això serà molt útil per a la vida local de Sant Cugat.



Pel que fa a Valldoreix, Menéndez ha apostat per continuar el projecte de la Candidatura de Progrés i Catalanista i ha destacat que Joan Gaya seria el candidat ideal per estar al capdavant de l'EMD.

Jordi Menéndez

A Valldoreix hi ha un govern de progrés que ha fet una feina extraordinària. Tenen tot el meu suport.




Menéndez ha rebut el suport de l'exdiputat al Parlament Josep Maria Balcells, el portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa i de la diputada al Congrés Montserrat Colldeforns, entre altres durant la seva presentació pública.

El socialista és pedagog i va ser coordinador de les escoles bressol de Sant Cugat des de la seva creació fins el 1983. Va ser alcaldable a Sant Cugat en dues ocasions anteriors. En l'actualitat, és el secretari de l'oficina del president José Montilla, càrrec que deixaria en cas de convertir-se en alcalde en les properes municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.