Conesa exigeix la màxima qualitat del servei a TMA Grup Sánchez fins l'últim dia de contracte


Temes relacionats

Recurs de FCC contra l'adjudicació del servei d'escombraries (25/gen/11)

TMA-Grup Sánchez contempla dur l'Ajuntament als jutjats per l'adjudicació del servei d'escombraries (22/des/10)

Una filial de Sacyr pren el relleu a TMA-Grup Sánchez en la recollida d'escombraries (21/des/10)

S'obre el procés per adjudicar el nou contracte de recollida de residus i neteja viària, valorat en 87 milions (23/jun/10)


  • Comparteix:

En un mes es firmarà el nou contracte pel servei de recollida d'escombraries

En un mes es firmarà el nou contracte pel servei de recollida d'escombraries

L'alcaldessa, Mercè Conesa, assegura que es mantindrà 'la màxima exigència' a TMA Grup Sánchez en 'la prestació i qualitat del servei' de recollida d'escombraries i neteja viària de la ciutat 'fins l'últim dia de contracte'. TMA i l'empresa FCC han presentat un recurs a l'Ajuntament per recórrer l'adjudicació del servei a Valoriza, de manera que es retardarà encara un mes la signatura del nou contracte. Mira el 'Línia directa amb l'alcaldessa' a Cugat tv

Conesa ha demanat un traspàs 'correcte, noble i honest' entre l'empresa que tenia el servei de recollida d'escombraries durant els últims 19 anys, TMA Grup Sánchez, i la nova adjudicatària, Valoriza.

L'alcaldessa ha assegurat que, fins que no es faci el canvi, la prestació del servei 'no ha de patir'. Ho ha dit a Cugat.cat.

Mercè Conesa

La prestació del servei no ha de patir. Nosaltres mantindrem la màxima exigència a TMA Grup Sánchez en la qualitat del servei.


Conesa ha recordat que les decisions preses en el canvi d'adjudicació i estudi dels recursos van a càrrec d'informes dels tècnics del consistori, i que no són decisions polítiques. Amb tot, l'alcaldessa ha assegurat que la vaga del servei d'escombraries a principis de mes ha estat un dels moments més difícils que ha hagut d'afrontar des que és alcaldessa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.